Canon van 's-Hertogenbosch

Van de neanderthalers tot de overstroming van de A2: de Canon van 's-Hertogenbosch vertelt in 37 verhalen over de geschiedenis van de gemeente 's-Hertogenbosch. De canon is speciaal gemaakt voor het onderwijs.

Colofon

De Canon van 's-Hertogenbosch is gemaakt voor het onderwijs door Erfgoed 's-Hertogenbosch, Fontys Hogeschool Kind en Educatie en de Canonstichting. De teksten zijn geredigeerd door het bureau Van Gisteren.

Speciale dank aan alle betrokkenen en experts die hebben meegeschreven en -gelezen: Annalies de Graaf, Anne Verwaaij-Moorman, Arnoud-Jan Bijsterveld, Bart Both, Bianca Eikhoudt, familie El Barnichi, Erfgoed Brabant, Dennis Dekker, Dick van de Vrie, Frans van Gaal, HC 's-Hertogenbosch, Jac. Biemans, Jan de Wit, Joost Rosendaal, Kenneth Schenning, Lianne van Beek, Lotte Jellema, Marjan de Groot-Reuvekamp, Marlous Craane, Moskee Arrahma, Nationaal Monument Kamp Vught, René Kok, Rob van de Laar, Ronald Glaudemans, Ronald van Genabeek, Sietske Martens, Sjef de Graauw, Thimo Burggraaf, Tom Sas en Ton Sliphorst