Proclaimer

Dit is de officiële website van Erfgoed 's-Hertogenbosch. Deze afdeling is onderdeel van gemeente 's-Hertogenbosch. Erfgoed 's-Hertogenbosch is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, of heeft u ideeën? Dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Bekijk onze contactgegevens. Binnen twee werkdagen zullen wij uw melding behandelen en eventueel actie ondernemen.

Internetsites en/of infobronnen van derden

Via deze website wordt ook toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De gemeente heeft geen zeggenschap over deze websites en kan dus niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Copyright

Alle gebruikte afbeeldingen en video's op onze website zijn Publiek Domein, tenzij anders vermeld. Wij stellen het erg op prijs als u naar Erfgoed 's-Hertogenbosch wilt verwijzen als u gebruik maakt van deze afbeeldingen en/of video's.