Toegankelijkheid

Toegankelijkheidsverklaring Erfgoed ’s-Hertogenbosch, gemeente ’s-Hertogenbosch

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 23-09-2020.

Verklaring

De gemeentelijke afdeling Erfgoed 's-Hertogenbosch streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de inhoud van de website www.erfgoedshertogenbosch.nl.

Momenteel zijn wij in afwachting op een onafhankelijke leverancier om een WCAG 2 Niveau AA  onderzoek uit te voeren. Zodra de rapportage van dit toegankelijkheidsonderzoek gereed is zal de toegankelijkheidsverklaring uitgewerkt en binnen 1 maand online gepubliceerd worden.

Feedback en contactgegevens

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op via erfgoed@s-hertogenbosch.nl.

Wat kunt u van ons verwachten? 

Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.

Handhavingsprocedure

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kunt u contact opnemen met de De Ombudscommissie van de gemeente 's-Hertogenbosch(https://www.ombudscommissiegemeentes-hertogenbosch.nl).

PDF-bestanden

We kunnen op dit moment niet garanderen dat de pdf's die worden aangeboden digitaal toegankelijk zijn. We zijn bezig om oude pdf's te vervangen door toegankelijke bestanden. Heeft u informatie uit een niet toegankelijke pdf nodig? Neem contact met ons op via erfgoed@s-hertogenbosch.nl. Binnen 10 werkdagen bieden wij u een alternatief aan.