Plaatsbepaling Linie 1629

In september 2019 werd het convenant afgesloten ‘Samen op weg naar 2029’. Doel van dit convenant is de Linie 1629 zichtbaar en beleefbaar te maken. Een van de activiteiten binnen dit convenant is een onderzoek naar de plaats van de linie. Bekijk de interactieve kaart van Linie 1629.

Met de interactive kaart is het mogelijk om verschillende historische kaarten van het Beleg van 's-Hertogenbosch in detail te bekijken. Door kaartlagen op transparant te zetten kan als het ware door de kaart heen gekeken worden naar de onderliggende kaartlaag. Zo kun je de huidige kaarten vergelijken met die van vroeger.

Help mee

De werkgroep 'Plaatsbepaling Linie 1629' bouwt voort op het onderzoek van anderen. Zij zijn daarom op zoek naar input van iedereen die aan de Linie 1629 onderzoek heeft gedaan, dat nog doet of wil gaan doen. Help mee aan het onderzoek.

Samenwerking

Deze interactieve kaart van 1629 is het resultaat van de samenwerking tussen Stichting De Groene Vesting, De Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch en Erfgoed 's-Hertogenbosch.