Oproep reünie Grasso

Op zondag 27 januari 2019 wordt van 13.00-17.00 uur in het oude monumentale gebouw van Grasso aan de Parallelweg een grootse reünie gehouden. Deels ter afsluiting van een rijke en bewogen geschiedenis, deels om lacunes in de tot nu toe bekende historie van dit Bossche bedrijf te verzamelen en uiteindelijk een plaats te geven in een te realiseren ‘memory-wall’.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de BIM in samenwerking met TV73, de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch, Erfgoed 's-Hertogenbosch en met medewerking van kenner van Grasso bij uitstek, Bertie Geerts.

Aanmelden

Eenieder die bij Grasso heeft gewerkt roepen wij op om zich op te geven. Gelieve dat, vóór 19 januari 2019, per e-mail te doen onder vermelding van ‘reünie Grasso’ met opgave van 1. Naam, 2.geboortedatum, 3.volledig adres, 4.e-mailadres, 5. telefoonnummer, 6.periode waarin u bij Grasso heeft gewerkt, 7.vermelding van de functie(s) die u bij Grasso hebt vervuld. Er is een maximum toelaatbaar aantal van 150 personen en het betreft een reünie zonder partners. Het e-mailadres is erfgoed@s-hertogenbosch.nl. Mocht u zich al opgegeven hebben via TV73 dan hoeft dat niet nogmaals. U krijgt in week 3 een bevestiging van uw toelating.

Geschiedenis Grasso

Voor meer historische achtergrondinformatie en afbeeldingen van Grasso: Machinefabriek Grasso