Samenwerkingspartners

Samen bereik je meer. Daarom werkt Erfgoed 's-Hertogenbosch samen met een aantal organisaties om haar doelen te bereiken.

Onze partners

Interreg Europe project Keep On

Vanuit de overtuiging dat erfgoed inspireert om antwoorden te vinden voor actuele vraagstukken rond energietransitie en klimaatverandering, werkt Erfgoed ’s-Hertogenbosch in een Europees samenwerkingsverband om de beste oplossingen te delen en ons erfgoedbeleid te actualiseren. In KEEP ON werken overheden uit 6 landen samen. Aan het project is €1,15 miljoen EU subsidie toegekend.
Bezoek de website van KEEP ON

 

Logo Keep On

EFFORTS

Erfgoed 's-Hertogenbosch is een van de initiatiefnemers van EFFORTS: een netwerk voor ontwikkeling van het Europees militair erfgoed zoals vestingsteden, forten en linies. De missie van EFFORTS is het delen van expertise, het promoten van samenwerking en het benadrukken van het belang van militair erfgoed.
Bezoek de website van EFFORTS

Logo Efforts

LOCAL FLAVOURS

Europees samenwerkingsproject dat is gericht op het creëren van aantrekkelijke authentieke bestemmingen. Samen met Kroatië, Finland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland en Roemenië bieden we bezoekers de mogelijkheid bieden om te genieten van de eigentijdse cultuur op zo’n manier dat ook de bewoners en ondernemers baat hebben bij de ontwikkelingen.
Bezoek de website van Local Flavours

Logo Local Flavours