Maand van de Geschiedenis: Geluk op de kaart

Oktober is de Maand van de Geschiedenis, met dit jaar als thema: Geluk. Stadsgids Janny Viguurs maakte 1 oktober een 'Gelukswandeling' langs verschillende locaties in de stad. Bekijk de geluksplekken nu ook via www.s-hertogenboschopdekaart.nl.

 

De deelnemers van de wandeling kregen vooraf een workshop over fotografie en Instagram van het team van Instadenbosch. Interessant voor mensen die nog niet bekend waren met Instagram of juist graag meer wilden weten over smartphone fotografie en de werking van Instagram. Na de workshop nam Janny Viguurs de deelnemers mee voor een stadswandeling langs de verschillende geluksplekken. 

Geluksplekken in kaart

De wandeling bracht de deelnemers naar plekken van groot en klein geluk. Ondertussen werden de locaties in beeld vastgelegd. Erfgoed 's-Hertogenbosch bracht de geluksplekken in kaart via www.s-hertogenboschopdekaart.nl. Heb je zelf een suggestie voor een gelukslocatie? Laat het ons weten via dit formulier!

Meer activiteiten

De wandeling is gemaakt op initiatief van Bibliotheek Den Bosch. Gedurende oktober staan er diverse activiteiten op het programma over geschiedenis en geluk. Bekijk het programma op de website van de bibliotheek.


Gelukswandeling in 's-Hertogenbosch op de Kaart