Erfgoed ’s-Hertogenbosch Route App ruim 1000 keer gedownload

Sinds de lancering in mei 2018 is de Erfgoed ’s-Hertogenbosch Route App op meer dan 1000 mobiele apparaten gedownload. Bezoekers en bewoners kunnen met deze handige app het erfgoed van 's-Hertogenbosch ontdekken.

Erfgoed op locatie

Met de gratis route app van Erfgoed ’s-Hertogenbosch kun je op zoek naar het Bossche erfgoed in de buurt. Lees de verhalen en bekijk de historische foto’s, video’s en 3D-animaties op locatie. De app en de verschillende routes zijn van tevoren te downloaden via WiFi, zodat er tijdens de wandeling minimaal dataverbruik nodig is.

Verschillende routes

Inmiddels is er de keuze uit vijf verschillende routes. Volg het spoor van de bevrijders en bekijk ter plekke wat er zich afspeelde in oktober 1944. Of treedt in de voetsporen van Jeroen Bosch en bezoek de locaties waar de schilder zich veel heeft opgehouden. En heb je weinig tijd? Bekijk dan de route met alle 'Hoogtepunten van de binnenstad'. Deze korte wandeling is ook beschikbaar in het Engels. De routes worden aangeboden door De Bossche Tijdmachine, De Paadjesmakers, de VVV en Erfgoed 's-Hertogenbosch. Aan de app worden de komende tijd nog nieuwe routes toegevoegd.

Open Monumentendag

De app dient ook als handige reisgids tijdens Open Monumentendag op 8 en 9 september. Hiermee zie je in één oogopslag welke monumenten zich bij jou in de buurt bevinden. De app biedt bovendien extra historische foto’s bij de monumenten. Hierdoor krijg je een beter beeld van de geschiedenis van de monumenten.

Download nu

De Erfgoed ’s-Hertogenbosch Route App is beschikbaar voor iOS en Android. Zoek in de store op ‘Erfgoed ’s-Hertogenbosch’ of kijk voor meer informatie op: www.erfgoedshertogenbosch.nl/routeapp.