Monumentendag Online

Via de virtuele weg nemen we je mee naar plekken waar je normaal nooit kunt of mag komen. Wil je de spectaculaire toren van de Sint-Jan beklimmen, de kelder van de Koninklijke Kentalis in Sint-Michielsgestel ontdekken of op zoek gaan naar de verborgen deur van Kasteel Maurick in Vught? Ontdek het verborgen erfgoed  van 's-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught.

Haal het monument bij je in huis!

Linie 1629

Fiets (of wandel) langs de oude linie van 1629 en ontdek de historie van het Beleg van 's-Hertogenbosch. Over een lengte van 49 kilometer wisselen prachtige natuur en indrukwekkende cultuurhistorie elkaar voortdurend af.

Over Monumentendag Online

Monumentendag Online is een intitatief van de gemeenten 's-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught. De afgelopen weken is met man en macht gewerkt om in totaal twaalf monumenten in de drie gemeenten zowel van binnen als van buiten op een vernieuwende, spectaculaire wijze in beeld te brengen. Met dank aan Via3D en Brabant Marketing.

Tips, suggesties of vragen? Neem contact op met het comité van ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught via erfgoed@s-hertogenbosch.nl.